Literární soutěž - vyhodnocení druhé

12. ledna 2012 v 16:32 | Psychopath |  Literární soutěž

Zdravím! ^^ Rozhodla jsem se, že vyhodnocení přidám už dnes, někteří z vás jsou už trochu nedočkaví... :) Poslali mi tři lidé, zbylí dva mají možnost poslat do 20. prosince, což byl původní plán. Zítra ovšem přidám další zadání. Soutěžící:
Mimochodem, rozhodla jsem se, že vyhodnocení budu dělat jinak, protože by se to sem asi nevlezlo, to omezení je příšerný. A až budete muset psát povídku (hehe), tak to asi nikoho nebude bavit číst... Takže jsem to hodila na scribd. Jsem chytrá, co? :D Ani ne, protože nevím, co budu dělat až (jestli!) pošle Tazi a Miri... Asi to dám normálně sem nebo to upravím. Vyhodnocení je tedy možné najít zde:


Jak se to momentálně má s body?

  • Ebolin (8 + 10 = 18 bodů)
  • Bee Shifer. (9 + 9,5 = 18,5 bodů)
  • Scarlett Flame [Tazi] (9,5 + 9,5 = 19 bodů)
  • Brenda Brokenheart (8 + 10 = 18 bodů)
  • Miri (9 + 9,5 = 18,5 bodů)
P.S.: Pokud byste čirou náhodou měli potřebu hledat mě na blogu, už na něm nejsem. Pro případné informace či cokoliv mi pište na mejl BambulkaWampire@seznam.cz. :)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 smutna smutna | Web | 12. ledna 2012 v 16:43 | Reagovat

Zjisti jestli te miluje, mrkni na muj webik !

2 Ebolin Ebolin | Web | 12. ledna 2012 v 16:57 | Reagovat

Páni, já mám 18?
Takže je to skoro rekord :-D Děkuji ;-)

Na zadání se těším :-)

3 Ebolin Ebolin | Web | 12. ledna 2012 v 16:59 | Reagovat

Jo a teď jsem vyhodnocení četla - to slovo vně jsi tedy pochopila dobře! :-) Když to takhle píšu, nemám to podtržené tou hroznou červenou čárou a tak je to spisovné :-D A to, že to nedává smysl je vedlejší ;-)

4 Nehorázná. (Tazi) Nehorázná. (Tazi) | Web | 13. ledna 2012 v 1:17 | Reagovat

Tak jsem to poslala. Hoď to taky na Scribd a vyhodnoť znova! :-D

5 Brenda Brokenheart Brenda Brokenheart | Web | 13. ledna 2012 v 15:08 | Reagovat

Myslím, že všechny (prozatím tři) básničky jsou opravdu povedené :). Až uvidím i díla ostatních, určitě napíšu, co se mi líbilo nejvíc :-D
Týjo, 10 bodů? A celkem 18? Hm, to se mi líbí!! :-D :-D :-D

6 Ebolin Ebolin | Web | 13. ledna 2012 v 17:25 | Reagovat

[5]: To mně taky :-D

7 Brenda Brokenheart Brenda Brokenheart | Web | 13. ledna 2012 v 19:25 | Reagovat

Zatím se mi asi nejvíc líbí dílo od Ebolin :)) Nejvtipnější mi přijde od Tazi, to jsem se vážně smála - hlavně u těch seriálů :D:D:D:D

8 Nehorázná. (Tazi) Nehorázná. (Tazi) | Web | 13. ledna 2012 v 23:59 | Reagovat

Hej, hustě, zatím vedu! :-D
Pohodlí.. stavení, ne? :D

Ty jo, jsem zvědavá co napsala Miri, a taky na zadání dalšího kola! (:

9 Miri Miri | Web | 14. ledna 2012 v 12:23 | Reagovat

[8]: Já už jsem poslala včera, takže by to mělo být přidané každou chvíli ;-)

Jinak, všechny básničky jsou vážně super, těším se na výtvory v dalším kole :-)

10 Bee Shifer. Bee Shifer. | Web | 15. ledna 2012 v 11:11 | Reagovat

Páni, hustě vyrovnané :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama